top of page
The photo shows a group of people you are attending a conference. The picture mirrors a job situation.

BodyTalk Access Training voor gezondheidspreventie bij bedrijven

Pandemie, de oorlog in de Oekraïne, energiecrisis – wereldwijde gebeurtenissen hebben niet alleen een enorme impact op sociale en economische systemen, maar zetten ook werknemers steeds meer onder druk.

Volgens een studie van de Duitse zorgverzekeraar AOK was mentale stress in 2020 de op één na meest voorkomende oorzaak van ziekteverzuim. Gemiddeld waren werknemers met stressklachten 30 dagen afwezig – meer dan twee keer zoveel ziektedagen als gemiddeld bij andere ziekten. De aanbeveling van de gezondheidsdeskundigen: versterk de veerkracht en vitaliteit van je werknemers met een preventieaanbod.

Het BodyTalk Access Training is een optimale manier om dit doel te bereiken.

Hoe de BodyTalk Access Training werkt

  • de technieken kunnen het zelfregulerend vermogen van het lichaam stimuleren en versterken zo de veerkracht en vitaliteit; 

  • zij kunnen afzonderlijk of in combinatie in slechts enkele minuten worden uitgevoerd, altijd en overal;  

  • ze zijn gemakkelijk te leren en kunnen zonder hulpmiddelen worden beoefend;

  • ze kunnen in teamverband of individueel worden uitgevoerd;

  • en de technieken zijn geschikt voor alle leeftijden.

Breng de BodyTalk naar je bedrijf!

Ben je geïnteresseerd om BodyTalk als preventieve gezondheids-maatregel aan je medewerkers aan te bieden? Neem dan de BodyTalk Access Training op in je interne trainingensaanbod. In één dag, of desgewenst twee halve dagen, leren de deelnemers vijf eenvoudige BodyTalk-technieken. De praktische oefeningen zijn leuk en bevorderen de teamgeest in de groep.

Ik kijk uit naar je aanvraag.

bottom of page