top of page
The photo shows a group of people standing in a circle at a sunny afternoon in a park. Ther are practising one of the five BodyTalk techniques at a BodyTalk Access Training.BodyTalk

De BodyTalk Access Training

Er zijn vijf basis BodyTalk-technieken  die je gemakkelijk kunt leren en dagelijks kunt toepassen. Ik leer je deze technieken in de eendaagse BodyTalk Access Training. Met wat je leert, versterk je niet alleen je eigen veerkracht en vitaliteit – je kunt de technieken ook toepassen bij je partner, je kinderen of je ouders, of ze met je sportteam doen.

 

De eenvoudig uit te voeren technieken kunnen ook in een professionele context worden geïntegreerd. Ik heb met succes

BodyTalk Access Trainingen gegeven op scholen , in klinieken en revalidatiecentra  en aan senioren. Ook bedrijven  tonen steeds meer belangstelling voor BodyTalk, juist omdat de methode gemakkelijk in het dagelijks werk kan worden geïntegreerd en ze de veerkracht en vitaliteit van werknemers versterkt – kwaliteiten die door de wereldwijde crises steeds belangrijker worden.

BodyTalk Access Training

bij jou in de buurt

Onder Trainingen vind je informatie over mijn eerstvolgende

BodyTalk Access Trainingen. Misschien is er een aanbod bij jou in de buurt, maar ik kan de training ook digitaal aanbieden. Voor groepen van zes of meer personen kun je een individuele afspraak met mij maken in je woonplaats of online. Het aanbod geldt momenteel voor Nederland, Duitsland en Luxemburg, maar neem gerust contact met me op als je in een ander land woont; ik pas mijn internationale aanbod op jouw verzoek graag aan.

Ik kijk uit naar je aanvraag.

Wil je meer weten over de BodyTalk Access Training?

In deze video vertel ik je over de inhoud van deze training.

bottom of page