top of page
The photo shows a big dune at the beach of Zandvoort. In the background you see the ocean, on the dune some people are walking.

De BodyTalk-balans

Naast de BodyTalk Access Training bied ik BodyTalk-balansen aan. Dit zijn individuele sessies waarin ik de communicatieprocessen in het lichaam stimuleer om ze weer in balans te brengen en de gezondheid en vitaliteit te versterken.

 

Een BodyTalk-balans duurt 40 tot 60 minuten en kost 100 euro. In het begin adviseer ik drie BodyTalk-balansen met kortere tussenpozen. In dit ritme zul je erin slagen de communicatie van je lichaam-geestsysteem te synchroniseren. Je kunt ook deelnemen aan een BodyTalk Access Training en je gezondheid en welzijn zelfstandig versterken met de technieken die je daar leert. Hier vind je mijn data

 

Ik bied BodyTalk-balansen aan in mijn praktijk in het mooie Haarlem bij Amsterdam of digitaal via Zoom. Voel je vrij om gebruik te maken van een gratis eerste telefonisch gesprek met mij. Zo kun je ontdekken of het BodyTalk System bij jou en je behoeften past. Onder Wat is BodyTalk? vind je meer details over het BodyTalk System.

 

Ik kijk uit naar je aanvraag!

bottom of page