top of page
This photo is a portrait of Christine Wagner. She is standing in front of the ocean, looking straight into the camera at sunset.

Over mij

Sinds 2011 ben ik gecertificeerd BodyTalk Practitioner (CBP) en in januari 2023 heb ik mijn opleiding tot Advanced Certified BodyTalk Practitioner (AdvCBP) met succes afgerond. Dit betekent dat ik mijn kennis van anatomie, fysiologie en aspecten van het bewustzijn heb uitgebreid door aanvullende kwalificaties in BodyTalk. Ik ben ook lid van de International BodyTalk Association (IBA), de wereldwijde vereniging voor BodyTalk Practioners.

Voor en tijdens mijn opleiding heb ik meer dan 25 jaar gewerkt als cultureel manager in Nederland en daarbuiten. Ik heb kunstgeschiedenis en theaterwetenschappen gestudeerd aan de universiteiten van Wenen en Keulen (MA).  

 

Als BodyTalk-therapeut ben ik momenteel vooral actief in Duitsland, Nederland en Luxemburg. Ik breid mijn aanbod uit naar andere landen, afhankelijk van de vraag.

 

De focus van mijn werk ligt op de BodyTalk Access Training, die ik aanbied aan geïnteresseerden van verschillende leeftijden en beroepen, zoals leraren, medische professionals of werknemers in bedrijven.

Ik bied ook individuele sessies aan, de zogenaamde BodyTalk-balans.

Mijn levensfilosofie 

We zijn op deze aarde om een gelukkig en vervuld leven te leiden en te groeien door onze ervaringen: dat is mijn levensfilosofie. Ik vertrouw op ieders eigen kracht en respecteer de persoonlijke weg die elke vrouw en man voor zichzelf kiest.

Water – het centrale element
van het leven

Sinds mijn jeugd heb ik een liefde voor het element water.

Zwemmen, surfen en wandelen aan zee behoren tot mijn favoriete activiteiten naast BodyTalk – een van de redenen waarom water een essentieel ontwerpelement van mijn website is.

 

Nog een reden: water speelt een centrale rol in BodyTalk omdat we een evenwichtige watervoorziening nodig hebben voor alle lichaamsprocessen. Zenuwcellen, bijvoorbeeld, kunnen pas informatie met elkaar uitwisselen als hun waterhuishouding in balans is.

Een goed gehydrateerd lichaam is daarom een van de basisvoorwaarden voor BodyTalk – en dus voor gezondheid en vitaliteit.

 

Kijk op je gemak rond op mijn website, bekijk mijn digitale aanbod en leer mij en het BodyTalk System kennen.

 

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

bottom of page