top of page

Honorarium

Een balans duurt tussen de 45 en 60 minuten. Voor de eerste BodyTalk-sessie is het verstandig wat meer tijd in te plannen. Ik bied je een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aan. Zo kun je nagaan of de BodyTalk-methode bij je past. Je kunt me ​een e-mail sturen of bellen.

BodyTalk-balans
100 euro

Studenten

75 euro

Kinderen

(tot 12 jaar)

60 euro

De BTW is in de prijs inbegrepen.

Je kunt de behandeling wellicht aftrekken van de belasting als stresspreventie of coaching.

Jij hebt de keuze

Er zijn drie mogelijkheden om gebruik te maken van een BodyTalk-balans:

Klassiek:  

Je komt naar mijn praktijk.

Virtueel:  

We regelen een Zoom-vergadering of een telefonische afspraak via Facetime. Ik kan de sessie opnemen en daarna naar je toe sturen.

Op Afstand:  

Ik geef je een BodyTalk-balans zonder dat we in dezelfde kamer zijn of online/telefooncontact met elkaar hebben. Ik kan deze behandeling op afstand opnemen en je de sessie als audiobestand toesturen.

Het zal je misschien verbazen dat een behandeling op afstand mogelijk is. Hoe kan dat? Wel, het BodyTalk System is gebaseerd op de principes van de kwantumfysica. Simpel gezegd komt het erop neer dat alles energie is. Ieder mens heeft zijn eigen unieke energiefrequentie en als gecertificeerde BodyTalk-therapeute heb ik geleerd om mij mentaal op deze frequentie af te stemmen en deze op te pikken – ongeacht of ik fysiek of virtueel contact met je heb.

 

Leestip: Als je meer wilt weten over behandeling op afstand: dit artikel  beantwoordt verdere vragen.

bottom of page